Label
Razpored Lestvice
Label
30/06/2008 | Klemen Tomše, Foto: Getty Images
Löw priznava, da so bili Španci pretežak nasprotnik

Španci so bili boljši
Po porazu Elfa v finalu evropskega prvenstva selektor nemške izbrane vrste Joachim Löw priznava, da so bili Španci enostavno boljši nasprotnik.

Nemške sanje o evropskem naslovu so se razblinile v nedeljo zvečer, potem ko je Furia z golom Fernanda Torresa zasluženo osvojila Euro 2008. Neglede na nedeljski izid to prvenstvo za Nemce ni bilo neuspešno, selektor Joachim Löw pa je s svojimi varovanci zadovoljen. "Moram pohvaliti svojo ekipo za to, kar je pokazala v preteklih tednih - nogometaši so bili naravnost fantastični. Igralci so seveda razočarani, vendar ni razloga, da bi jih bilo sram. Doseči finale velikega tekmovanja je nekaj posebnega," je po porazu povedal nemški strateg, nato pa kot dober poraženec priznal, da so Španci igrali bolje: "Imeli so lepše priložnosti in bili bolj učinkoviti pri organiziranju napadalnih akcij." Tragične nemške junake je s svojimi besedami skušala potolažiti tudi kanclerka Angela Merkel: "Igrati v finalu je velik uspeh. Trudili so se, vendar to na koncu ni bilo dovolj. Bili smo tretji na svetovnem in sedaj drugi na evropskem prvenstvu, Ballacku pa sem rekla, naj potrpi do leta 2010, ko bomo končno slavili."

KOMENTIRAJ ČLANEK
Uredništvo Nogomania.com ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino komentarjev. Prav tako podana mnenja ne odražajo stališča uredništva. Od bralcev pričakujemo, da v svojih komentarjih niso žaljivi in ne objavljajo oglaševalskih vsebin saj bo v nasprotnem primeru umaknjen njihov uporabniški račun.
Za komentiranje morate biti prijavljeni!
KOMENTARJI