Label
Razpored Lestvice
Label
30/06/2008 | Klemen Mehle, Foto: Getty Images
Jens Lehmann ni zadovoljen s sojenjem

Razočaran nad Rosettijem
Vratar nemške reprezentance Jens Lehmann ni zadovoljen s sodnikom Robertom Rosettijem, saj je prepričan, da je slednji sodil v korist španske izbrane vrste.

Čeprav so italijanskega sodnika Roberta Rosettija številni pohvalili za opravljeno delo v velikem finalu evropskega prvenstva med Španijo in Nemčijo, vratar slednje z njim ni zadovoljen. Jens Lehmann je namreč prepričan, da je Rosetti sodil v škodo Elfa in tako La Roji Furii s svojimi odločitvami pomagal do prve velike lovorike po kar 44 letih. "Moram priznati, da sem precej razočaran nad sodnikom. Španskemu nogometašu (Davidu Silvi, op.a.) ni dal rdečega kartona, čeprav je z glavo udaril našega igralca (Lukasa Podolskega, op.a.). Poleg tega je v zadnjih dveh minutah dosodil prosti strel za Španijo v njenem kazenskem prostoru, čeprav so se še naši nasprotniki čudili, da je piskal prekršek v našo škodo," je po tekmi bentil 38-letni Lehmann, najstarejši nogometaš, ki je kdaj koli zaigral v finalu evropskega prvenstva, njegov selektor Joachim Löw pa dela sodnika v svojem slogu ni želel komentirati: "Mislim, da se je dobro odrezal. V moji navadi je, da po tekmah nikoli ne komentiral dela sodnikov. Sedaj lahko rečem le to, da je svoje delo opravil, mi pa smo tisti, ki se moramo sprijazniti z njegovimi odločitvami."

KOMENTIRAJ ČLANEK
Uredništvo Nogomania.com ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino komentarjev. Prav tako podana mnenja ne odražajo stališča uredništva. Od bralcev pričakujemo, da v svojih komentarjih niso žaljivi in ne objavljajo oglaševalskih vsebin saj bo v nasprotnem primeru umaknjen njihov uporabniški račun.
Za komentiranje morate biti prijavljeni!
KOMENTARJI