Label
Razpored Lestvice
Label
30/06/2008 | Damjan Tratnik
Zaradi nogometa slab obisk festivala v Madridu

Seks je za nogometom
Erotični festival, ki so ga v minulih dneh organizirali v španski prestolnici Madridu, je zaradi evropskega prvenstva privabil precej manj obiskovalcev, kot bi jih sicer.

V Madridu so v minulih dneh pripravili festival erotičnega kina, tako imenovani seks-festival, s katerim pa organizatorji niso zadovoljni. Čeprav so se potrudili po najboljših močeh, gledalcem pripravili kar nekaj paš za oči in poskrbeli tudi za mične striptizete, si je skupno festival ogledalo le okoli 15.000 obiskovalcev. To je kar 35.000 manj, ko jih je festival privabil lani, ko so ga organizirali v Barceloni. Organizatorji so sicer prepričani, da je za tako skromen obisk kriv prav nogomet oziroma evropsko prvenstvo, na katerem so v nedeljo zvečer slavili Španci. Ti so bili v velikem finalu boljši od Nemčije, zmagoviti gol Fernanda Torresa pa bo v glavah mnogih zagotovo ostal bolj vtisnjen kot celo najboljši seks-spomini. "Nogomet je eden redkih dogodkov, ob katerih tudi seks potegne krajšo," je razočaran direktor Juli Simon, ki je poskušal v četrtek, ko je Španija v polfinalu igrala z Rusijo, na festival ljudi zvabiti s številnimi striptizetami in celo spolnim aktom v živo, a tudi to ni povečalo obiska.
KOMENTIRAJ ČLANEK
Uredništvo Nogomania.com ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino komentarjev. Prav tako podana mnenja ne odražajo stališča uredništva. Od bralcev pričakujemo, da v svojih komentarjih niso žaljivi in ne objavljajo oglaševalskih vsebin saj bo v nasprotnem primeru umaknjen njihov uporabniški račun.
Za komentiranje morate biti prijavljeni!
KOMENTARJI