Label
Razpored Lestvice
Label
30/06/2008 | Damjan Tratnik, Foto: Getty Images
V Madridu je morala posredovati policija

Španci so tudi razgrajali
Vsa največja španska mesta so ponoči doživela veliko slavje, toda v Madridu je imela ogromno dela tudi policija, saj so nekateri zmago proslavili kar z izgredi.

Naslov evropskega prvaka v nogometu je dober razlog za slavje vse do jutranjih ur in še naprej, toda v Španiji vsi zmage njihovih ljubljencev na Euru 2008 niso znali prenesti mirno. V navalu veselja so začeli nekateri v Madridu celo razgrajati, zato je imela nekaj dela tudi tamkajšnja policija. Še več, slednja je morala uporabiti celo strelno orožje, iz katerega so na razgreteže streljali gumijaste naboje. Vročekrvneži so jih medtem obmetavali s steklenicami in kamenjem, nekaj najbolj divjih pa je moralo noč, ki bi morala miniti v slogu velikega slavja, preživeti kar za zapahi. Brez poškodovanih ni šlo, saj naj bi jih morali okoli 25 pripeljati celo v bolnišnico. Po poročanju španskih medijev naj bi sicer lažje poškodbe utrpelo kar okoli 120 ljudi. Do incidentov je prišlo takoj po tekmi, ko so navijači od veselja začeli divjati po madridskih ulicah, kjer so razbijali vse, kar jim je prišlo pod roke.

KOMENTIRAJ ČLANEK
Uredništvo Nogomania.com ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino komentarjev. Prav tako podana mnenja ne odražajo stališča uredništva. Od bralcev pričakujemo, da v svojih komentarjih niso žaljivi in ne objavljajo oglaševalskih vsebin saj bo v nasprotnem primeru umaknjen njihov uporabniški račun.
Za komentiranje morate biti prijavljeni!
KOMENTARJI
<< 1 >> 
kous4 | 7/1/2008 11:19:49 AM

Go Španija:)

kous4 | 7/1/2008 11:19:06 AM

Go Španija:)