Label
Razpored Lestvice
Label
30/06/2008 | Damjan Tratnik
Low obljublja maščevanje

Nemce pričakalo 100 tisoč navijačev
Nemške nogometaše je v Berlinu ob povratku v domovino pričakalo kar 100 tisoč navijačev, ki so svoje ljubljence pričakali z glasnimi ovacijami.

Nemška nogometna reprezentanca se je že danes vrnila v domovino, na standardnem zbirnem mestu pred brandenburškimi vrati v Berlinu pa je Nemce pričakalo več kot 100 tisoč navijačev. Ti so z bučnimi ovacijami sprejeli igralce, ki so klonili šele v finalu, kjer jih je zasluženo premagala Španija. "Normalno je, da smo razočarani, sploh glede na to da smo prišli vse do finala. Toliko tednov trdega dela, vključno z kvalifikacijami, in nato poraz. Vedno je težko izgubiti takšno tekmo," je zbrani množici povedal kapetan Elfa Michael Ballack. Selektor Joachim Low je navijačem obljubil, da bodo naslednjič Špance premagali. "Uvrstili se bomo na svetovno prvenstvo in če se tam še enkrat srečamo s Španci jih bomo zagotovo premagali," je povedal Low. V Nemčiji so se tako končali trije živahni tedni, ki so se začeli z bridkim razočaranjem na srečanju proti Hrvaški, se nadaljevali s presenetljivo odlično predstavo proti Portugalski in se po neverjetnem preobratu proti Turčiji končali v velikem finalu. Čeprav Nemčija mednarodnega naslova ni osvojila že vse od leta 1996 je dandanes jasno, da se je zaupanje v pred leti načeto izbrano vrsto vrnilo v popolnosti.
KOMENTIRAJ ČLANEK
Uredništvo Nogomania.com ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino komentarjev. Prav tako podana mnenja ne odražajo stališča uredništva. Od bralcev pričakujemo, da v svojih komentarjih niso žaljivi in ne objavljajo oglaševalskih vsebin saj bo v nasprotnem primeru umaknjen njihov uporabniški račun.
Za komentiranje morate biti prijavljeni!
KOMENTARJI