Label
Razpored Lestvice
Label
01/07/2008 | Damjan Tratnik
Nihče od nogometašev ni bil pozitiven

Na EP brez dopinga
Günter Gmeiner, predstavnik Svetovne protidopinške agencije (WADA), je sporočil, da na Euru 2008 prav nihče od nogometašev ni padel na dopinškem testu.

S sedeža Svetovne protidopinške agencije (WADA) so sporočili, da so med evropskim prvenstvom v Avstriji in Švici opravili več kot 300 testov, prav nihče od testiranih nogometašev pa ni padel na dopinškem testu - še en dokaz več, da je bil Euro 2008 zadetek v polno. "Za zadnje prvenstvo je bilo značilno to, da toliko odvzetih vzorcev nismo zbrali še nikoli poprej in da so člani zdravniške komisije hkrati odvzeli tako vzorec urina kot tudi krvi. Po deset nogometašev iz vsake reprezentance, ki so se v Švici in Avstriji med seboj pomerile v štirih skupinah, so pregledali v prvem delu tekmovanja. V nadaljevanju tekmovanja, vse tja do finala, sta bila na vsaki tekmi na odvzem urina in krvi poklicana še po dva nogometaša iz vsakega moštva," je z zadovoljstvom sporočil Günter Gmeiner, predstavnik WADA.
KOMENTIRAJ ČLANEK
Uredništvo Nogomania.com ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino komentarjev. Prav tako podana mnenja ne odražajo stališča uredništva. Od bralcev pričakujemo, da v svojih komentarjih niso žaljivi in ne objavljajo oglaševalskih vsebin saj bo v nasprotnem primeru umaknjen njihov uporabniški račun.
Za komentiranje morate biti prijavljeni!
KOMENTARJI